Αποτελέσματα ποδηλασίας

Τελευταίος αγώνας για το Kύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου έγινε χθες Κυριακή 23/10/22 με το αγώνα #10 – Tylliria Cycling Tour, στη περιοχή Πύργου Τηλληρίας με το Mark Williams να καταλαμβάνει τη 3η θέση. Ήταν ένας ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτητικός αγώνας με συνολική υψομετρική ανάβαση 2.500 μέτρα και έγινε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο συνδυάζοντας αναβάσεις και καταβάσεις σε βουνό και θάλασσα.

Ο Mark είχε μια πολύ σπουδαία χρόνια με τη Ομάδα και ενόψει της ανακοίνωσης των επισήμων αποτελεσμάτων αναμένεται να είναι στη 1η τριάδα στη γενική κατάταξη για το Κύπελο Ποδηλασίας Κύπρου για το έτος 2022! Συγχαρητήρια στο Mark, A true lion!

Επόμενος αγώνας ποδηλασίας δρόμου στις 13/11/22, με το οποίο ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος για τη ποδηλασία δρόμου για το έτος 2022, με το διεθνή αγώνα Le Etape by Tour de France που θα διεξαχθεί για 1η φορά στο Νησί μας.

Ευχαριστούμε όλους του χορηγούς μας που μας στηρίζουν!
Danoi
Timark Motors
EKA Group
Pizza Mia
Garmin Cyprus
Stelvio Business Services
Charakis Research & Consulting Ltd.
Gardenia Flower Gallery
Melis Meat Market
Bake and Pack
Mc Kritikos Medical Supplies Ltd
AXES Business Partners
Markides Bros
Ortanzia Flowers
#αελ #ael #aelycling #cyprus #limassol #roadcycling #roadraces #lions #newseason #danoicy #wearelimassol #raceoutfit #yellow #blue #roadraces #cyprusroadcup