Μέγας χορηγός η payabl.

Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ και ο κορυφαίος πάροχος ψηφιακών πληρωμών payabl. έχουν συνάψει χορηγική συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η payabl. είναι μια παγκόσμιας εμβέλειας fintech εταιρεία , που εξυπηρετεί εμπόρους παγκοσμίως και πλέον αποτελεί ο Platinum Χορηγός της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια από τη σεζόν 2022/23.
Η payabl. θα είναι ο Team Name Sponsor της καλαθοσφαιρικής ομαδας των ανδρών της ΑΕΛ και σημαντικός συντελεστής στην προσπάθεια της ομάδας για δυναμική επιστροφή στο κυπριακό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Η payabl. είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ελέγχεται από την ΕΕ, με άδεια από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, το οποίο κάνει τις ψηφιακές πληρωμές, τους λογαριασμούς πληρωμών και τις προπληρωμένες κάρτες όσο εύκολες, αξιόπιστες και ασφαλείς θα έπρεπε να είναι. Για περισσότερα από 10 χρόνια, έχουν υποστηρίξει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων βοηθώντας τις να λαμβάνουν και να πραγματοποιούν πληρωμές εύκολα, με ασφάλεια και παγκοσμίως.
Η κυρία Ugne M. Buračienė, Διευθύνων Σύμβουλος της payabl. σχολίασε για τη συνεργασία: «Εμείς στην payabl. είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε με εμπόρους παγκοσμίως, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας σε τοπικό επίπεδο. Επενδύουμε στην Κύπρο ως την κύρια τοποθεσία μας και για εμάς είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε το τοπικό περιβάλλον, δημιουργώντας ένα καινοτόμο προϊόν για την τοπική αγορά και επενδύοντας σε τοπικούς οργανισμούς όπως η ΑΕΛ για να δείξουμε την υποστήριξή μας».
Ο κ. Μαικλ Λοϊζίδης Πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ δήλωσε επίσης: «Και οι δύο, η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ και η payabl., είναι ηγέτες στους τομείς τους και μοιράζονται κοινές αξίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους καλωσορίσουμε ως Επισημους Χορηγούς ξεκινώντας από τη σεζόν 2022/2023. Η εποχή της payab. EKA AEL BC ξεκινά επίσημα σήμερα».
Καλωσορίζουμε την paybl. στην οικογένεια της ΑΕΛ και προσβλέπουμε στις ευκαιρίες που θα προσφέρει αυτή η συνεργασία τόσο στον σύλλογο όσο και στην εταιρεία.